De Qubus

Oudenaarde, in het hart van de Vlaamse Ardennen, beschikt vanaf 15/09/2006 over een eigen multifunctionele evenementenhal, de Qubus. Die is gelegen in de Lindestraat, op de grens van deelgemeenten Bevere en Eine. Op deze website vindt u alle nodige info over de Qubus.

Upcoming events

Bent u benieuwd naar de beschikbaarheid van onze zaal?
Hieronder een kort overzicht van de upcoming events. Klik hieronder om de volledige agenda te zien.
Stad Oudenaarde

BK VINKENZETTEN

KBO Volkegem De Sterrenkijker

Schoolfeest

GO ATHENEUM OUDENAARDE

PROCLAMATIE

Agenda najaar 2024 + voorjaar 2025 open!

Accomodatie

Oudenaarde, in het hart van de Vlaamse Ardennen, beschikt over een eigen multifunctionele evenementenhal, de Qubus.

Die is gelegen in de Lindestraat, op de grens van deelgemeenten Bevere en Eine.
Deze evenementenhal is er gekomen op initiatief van het stadsbestuur van Oudenaarde. 

Om deze ruimte zo vlot en flexibel mogelijk te laten gebruiken werd een concessie uitgeschreven die uiteindelijk werd toegewezen aan het organisatiebureau BV Pete’s Promotions, dat al jarenlang diverse evenementen in de regio Vlaamse Ardennen organiseert of reeds bestaande verenigingen en organisaties logistiek bijstaat.

Door haar uiterst functionele en flexibele infrastructuur is de Qubus ook voor U de ideale oplossing voor het organiseren van fuiven, optredens, eetfestijnen, beurzen, enz.  

Indeling zaal

De volledige zaal (1000m²)

Aan de hoofd in- en uitgang vindt U een uitgebreide vestiaire met kapstokken die gratis ter beschikking zijn. Daarna komt u terecht in een foyer met toog die voor allerlei doeleinden kan gebruikt worden, zoals receptie, ontvangst gasten, coktailbar of apres-concertruimte.

De grote zaal (600m²)

Ook voor het gebruik van de grote zaal wordt de hoofd in- en uitgang gebruikt. U vindt een vestiaireruime met kapstokken die gratis te gebruiken zijn. U komt dan ook in de foyer terecht waar een toog beschikbaar is die voor allerlei doeleinden kan gebruikt worden, zoals receptie, ontvangst gasten, coktailbar of apres-concertruimte.

De klene zaal (400m²)

Voor de kleine zaal is een aparte in- en uitgang voorzien met een kleinere vestiaire. Vervolgens wordt een gedeelte van de foyer gebruikt voor de in- en uitgang van en naar de zaal.

Doelstelling

De evenementenhal wordt uitgebaat door BVBA Pete’s Promotions, met zetel te 9690 Kluisbergen, Pladutsestraat 1. Zaakvoerders zijn Peter Decordier en Martine De Smaele.

De evenementenhal is een centrale ontmoetingsplaats voor alle inwoners van Oudenaarde, in 2de instantie ook voor de inwoners van de Vlaamse Ardennen en vervolgens daarbuiten. Dat betekent dat er op zeer regelmatige basis evenementen plaatsvinden, voor een breed publiek, zowel qua leeftijd als qua interesse.

De evenementenhal is  een plaats zijn waar verenigingen, personen of bedrijven terecht kunnen om hun evenementen te organiseren in de best mogelijke omstandigheden. Service voor de organisatoren is daarbij van groot belang. Onze ervaring in het organiseren en begeleiden van events is zeker een grote troef.

De evenementenhal hanteert een doordachte prijs-kwaliteitsservice inzake verhuur. Voor de publieke evenementen is dat vastgelegd ism met de Stad Oudenaarde. Maar ook de huurprijzen voor de private evenementen zijn meer dan billijk. Dat geldt eveneens voor de verkoopprijzen van de dranken.

Pete's promotions

De evenementenhal de Qubus is eigendom van de stadsbestuur maar wordt al sinds 2006 uitgebaat door het organisatieburo Pete’s Promotions van Peter Decordier. Vanaf 1993 staat dit bedrijf in voor het zelf organiseren van heel wat events in en rond Oudenaarde. Daarnaast begeleiden zij ook bestaande bedrijven/verenigingen/organsiatoren met allerlei logistieke oplossingen.

Contactgegevens

0475 31 77 23
peter@dequbus.be

Adres de qubus: 
Lindestraat
9700 Oudenaarde